/ eHealth

Solvo bundelt krachten met eHealth88

Bij solvo vinden we duidelijke en toegankelijke online communicatie tussen zorgverlener en patiënt erg belangrijk. Stap voor stap willen we de gezondheidszorg in Nederland met digitale oplossingen efficiënter en transparanter maken. Daarom kondigen we met trots aan dat solvo haar krachten en talenten heeft gebundeld met eHealth88.

Wat is eHealth88?

eHealth88 is dé specialist in professionalisering en digitalisering van communicatie met cliënten. Van infographics en stijlontwikkeling tot apps en websites, eHealth88 helpt zorgverleners met een professionele, frisse uitstraling en communicatie voor toekomstbestendige zorg. eHealth88 ontwikkelde bijvoorbeeld de SEH zorg app, de huisstijl, logo’s en websites voor verschillende huisartsenpraktijken, fysiotherapeuten en zorgnetwerken.

Lees meer over eHealth88

Voordelen voor solvo-klanten

Voor jou als klant blijven wij de diensten en service leveren die je van ons gewend bent. Daarnaast kun je als klant profiteren van de voordelen die deze samenvoeging met zich meebrengt. Met de groei in collega’s, expertise en bereik kunnen we een completere invulling geven aan jouw wensen. We bieden meer diensten aan in de gehele externe communicatie van jouw organisatie. Dit doen we met een team van redacteuren, contentmarketeers, communicatiemedewerkers, webdevelopers en grafisch vormgevers.
Doordat de diensten en expertise van solvo en eHealth88 elkaar perfect aanvullen, zijn we ervan overtuigd dat de bundeling van onze krachten en talenten een logische stap is richting toekomstbestendige en transparante zorg.