/ solvo

Mijlpaal: 2000 enthousiaste zorgspecialisten op solvo

Solvo viert deze week samen met zijn abonnees een feestje. We hebben een prachtige mijlpaal bereikt: 2000 zorgspecialisten, onder wie fysiotherapeuten en psychologen, hebben tot nu toe de sprong gewaagd en zich aangemeld bij solvo.

Transparantie en efficiëntie

2000! We kunnen het zelf amper bevatten, zo snel is het gegaan. Veel zorgspecialisten zien dus gelukkig het belang in van transparante en efficiënte zorg, zowel in hun eigen praktijk als in de zorgsector in het algemeen.

In de lijst van abonnees staan onder andere fysiotherapeuten, psychologen, verloskundigen, diëtisten, tandartsen, mental coaches en oefentherapeuten.

![solvo - groei](/content/images/2017/01/solvo2016-optimize.gif) Afspraken op solvo, tussen augustus en 23 december.

Zoals je hierboven ziet is er een flinke groei. Samen met meer dan 2000 specialisten hebben we een vliegende start gehad in 2016. Alleen al in de laatste 4 maanden van 2016 genereerden we in totaal bijna 3000 afspraken voor onze abonnees.

De zorgprofessionals die zich hebben aangemeld, komen uit het hele land. In bovenstaande animatie kun je zien hoe snel we gegroeid zijn.

Sta jij nog niet in de lijst? Kijk hier dan naar de mogelijkheden en meld je aan.

Michelle Vellinga

Michelle Vellinga

Michelle is hoofdredacteur bij solvo. Haar ambitie is een goede gezondheid te promoten door middel van effectieve communicatie. In Maastricht behaalde ze haar MSc in Health Education & Promotion.

Lees Meer