/ solvo

We zetten nu ineens 150.000 zorgspecialisten in Nederland op de kaart

We zetten nu ineens 150.000 zorgspecialisten in Nederland op de kaart

In ons persbericht van vandaag kondigen we aan dat we op solvo nu ineens 150.000 ergo- en fysiotherapeuten, huid- en huisartsen, vaatchirurgen, verloskundigen en 27 andere zorgspecialismen op de kaart zetten. Hoe hebben we dit bereikt? Doordat we de afgelopen weken persoonlijke pagina’s hebben gemaakt voor het merendeel van specialisten in Nederland. Hiermee zijn we in één het allergrootste online platform geworden voor actuele, duidelijke en volledige informatie over zorgspecialisten in ons land.

Ons team werkt elke dag aan de uitbreiding van de functionaliteiten op solvo. Nieuw is nu bijvoorbeeld ook dat men op solvo online vragen kan stellen aan medische experts en kan kijken in een vraagbaak waarin 5000 vragen en antwoorden over aandoeningen zijn opgenomen - stuk voor stuk gecontroleerd en gevalideerd door medische experts. Ook kunt u meteen de ervaringen van anderen met deze specialist zien - via een directe koppeling met Zorgkaart Nederland. En kunt u direct een afspraak plannen met de specialist als u wilt.

U vraagt zich misschien af of wij echt alle 150.000 specialisten persoonlijk kennen? Solvo richt zich allereerst op zorgspecialisten die zijn aangesloten zijn bij een beroepsvereniging. Hierdoor is gewaarborgd dat de specialist een geldig diploma heeft en zijn beroep zonder beperkingen mag uitoefenen. Verder bezoeken wij iedere specialist in zijn praktijk die een uitgebreider profiel wil op solvo.

Goed om te weten: solvo is kosteloos voor u. Zorgspecialisten die een uitgebreider profiel willen, nemen een abonnement bij ons.

Michelle Vellinga

Michelle Vellinga

Michelle is hoofdredacteur bij solvo. Haar ambitie is een goede gezondheid te promoten door middel van effectieve communicatie. In Maastricht behaalde ze haar MSc in Health Education & Promotion.

Lees Meer